امروزه تحولات تکنولوژی، زندگی ما را بهسرعت دچار تغییر کرده است و چیزی که بیش از همه با آن درگیر هستیم و تقریباً هر روز به آن مراجعه میکنیم تأمین مایحتاج روزانه ازطریق فروشگاهها است البته سایت های فروشگاهی سهم بزرگی در تأمین این نیاز دارند. یک وب سایت فروشگاهی باید ویژگیهای بسیاری داشته باشد تا مخاطبان و مراجعین خود را، راضی نگه دارد و بتواند از این طریق فروشگاه خود را گسترش دهد. از نمونه وب سایت های فروشگاهی موفق خارج از ایران میتوان به سایت های amazon، ebay و خیلی ازوب سایت های تخصصی اشاره کرد که روز بهروز بزرگتر میشوند و مخاطبان بیشتری را جذب میکنند ولی متأسفانه در ایران وب سایت های فروشگاهی بیش از ارائه خدمات به درآمد زایی فکر میکنند و سعی میکنند سهم بیشتری را در بازار از آن خود کنند غافل از اینکه سرمایههای اصلیشان را که همان کاربران روزانهشان هستند را به خاطر عدم توجه به ارائه خدمات مناسب و ایجاد سهولت در امر خرید از دست میدهند و آنقدر تعداد این سایت ها در ایران کم است و خدمات بهصورت ناقص ارائه میشود که همچنان تا حدی فروش خود را حفظ میکنند .بررسی جزئیتر به ما نشان میدهد که چند فاکتور اصلی در عدم موفقیت این سایت ها وجود دارد :
۱) گرافیک ویا مشکل داشتن وب سایت فروشگاهی
۲) عدم هماهنگی در فروش و درگاه اینترنتی
۳) عدم ارائه خدمات مناسب به مشتری
۴) در نظر نگرفتن زمانبندی ارسال کالا
۵) بروز نشدن وب سایت فروشگاهی
۶) تعدد کالاهای غیر مرتبط
۷) ناموجود بودن اکثر کالاها
۸) حذف کالاهایی که سود کمتری دارند
۹) بالا بردن قیمت کالاها پس از برند شدن
۱۰) ارائه نکردن تخفیف
۱۱) به وجود آمدن سایت های رقیب باکیفیت بالا
در نظر نگرفتن هر یک از فاکتورهای بالا میتواند باعث مرگ یک سایت فروشگاهی شود و این اتفاق زمانی می افتد که رقیب دیگری از ضعفهای شما استفاده کرده و خلآ موجود را در بازار پر کند برای مثال میتوان در شبکههای اجتماعی به تفاوت میان وایبر و تلگرام اشاره کرد .
تجربه به ما نشان داده است که همه کسانی که رویای درآمدهای بالا از طریق فروشگاههای اینترنتی را در ذهن خود میپرورانند فقط در برآورد اولیه خود هزینههایی چون طراحی سایت ، اجاره دفتر کار مناسب و چندین مورد دیگر را در نظر میگیرند ولی کمتر با این اتفاق روبرو شدهایم که صاحب یک سایت هزینه تبلیغات سایت و معرفی آن را برآورد کرده باشد و اینجاست که یک ایده زمین گیر میشود.
دلیل عدم موفقیت برخی فروشگاه ها چیست؟
خانه --> اخبار و مقالات --> دلیل عدم موفقیت برخی فروشگاه ها چیست؟
جهت دریافت آخرین مقالات و آموزشها ایمیل خود را وارد نمایید. پس از عضویت ایمیلی بصورت اتوماتیک به آدرس ایمیل شما ارسال خواهد شد که باید وارد شده و عضویت خود را تایید نمایید.
لطفا آدرس ایمیل را بدون WWW وارد نمائید.
ورود کاربر
پشتیبانی
انواع طراحی سایت
- طراحی سایت آژانس گردشگری
- طراحی سایت اختصاصی
- طراحی سایت ارزان
- طراحی سایت اصناف و مشاغل
- طراحی سایت املاک
- طراحی سایت پزشکان
- طراحی سایت خبری
- طراحی سایت رستوران
- طراحی سایت شخصی
- طراحی سایت شرکتی
- طراحی سایت فروش فایل
- طراحی سایت مدرسه
- طراحی سایت مذهبی
- طراحی سایت نیازمندی
- طراحی سایت هتل
- طراحی فروشگاه اینترنتی
نظرات کاربران